BAKALÁŘ
07.06.-11.06.2021
Pondělí:
Polévka: Hráškový krém s krutony
Menu1: Vepřový kotlet zapečený v bramboráku, salát coleslaw
Menu2: Kuřecí nudličky s gyros kořením, hranolky, salátek, tzatziky
Menu3: Zapečené slané palačinky s listovým špenátem, ricottou a krůtími prsíčky
Úterý:
Polévka: Hovězí vývar s bylinkovým kapáním
Menu1: Španělský ptáček z kotlety, rýže nebo knedlík
Menu2: Čočka na kyselo s uzeným masem a sázeným vejcem, okurka
Menu3: Kuřecí prsíčka pečená v chilli jogurtu na kuskus salátu
Středa:
Polévka: Italská minestrone s těstovinou
Menu1: Vepřové ledvinky na slanině, rýže nebo knedlík
Menu2: Grilovaná krkovička s cibulovou omáčkou, pečené bylinkové brambory
Menu3: Caesar salát s kuřecími prsíčky, slaninou, parmezánem a krutony
Čtvrtek:
Polévka: Frankfurtská s párkem
Menu1: Variace řízků (krůtí, kuřecí steh. a vepřový), bramborová kaše, okurka
Menu2: Koprová omáčka s hovězím masem a vejci, houskový knedlík
Menu3: Gnocchi v sýrové omáčce s kuřecími prsíčky pečených na bylinkách
Pátek:
Polévka: Česnečka s opečeným chlebem a sýrem
Menu1: Špekové knedlíky s uzeným masem, zelí, smažená cibulka
Menu2: Krůtí mleté biftečky s pepřovou omáčkou, pečené brambory v troubě
Menu3: Špagety carbonára (vejce, italská slanina, parmezán, petrželka)
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět