BAKALÁŘ
21.11.-25.11.2022
Pondělí:
Polévka: Kuřecí vývar s kapáním
Menu1: Kuře na paprice, těstoviny nebo knedlík
Menu2: Vepřový špíz, šťouchané brambory, ďábelská omáčka
Menu3: Grilovaná tortilla s tuňákem, salátem a dipem
Úterý:
Polévka: Ruský boršč
Menu1: Nadívaná vepřová roláda, jihočeská lepenice
Menu2: Pečený hovězí pupek s omáčkou demi glas na kroupovém rizotku
Menu3: Gnocchi quattro formaggi s kuřecími prsíčky pečených ve slanině
Středa:
Polévka: Hráškový krém s krutony
Menu1: Koprová omáčka s hovězím masem a vejci, houskový knedlík
Menu2: Kuřecí maso v pivním těstíčku, šťouchané brambory, salátek
Menu3: Těstoviny tagliatelle s houbovou omáčkou a vepřovou panenkou
Čtvrtek
Polévka: Uzená česnečka
Menu1: Vepřový řízek 200g, domácí bramborový salát
Menu2: Dančí plec na víně, domácí bramborovo-zelné placky
Menu3: Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodó
Pátek:
Polévka: Kulajda
Menu1: Táborská bašta (3 druhy masa,zelí,variace knedlíků)
Menu2: Kuřecí prsíčka v chilli jogurtu na restované kukuřici s rajčaty, pečená brambora
Menu3: Smažené filé z tresky, bramborovo-hráškové pyré, salátek
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět